En 2-årig tværfaglig
uddannelse med
fokus på krop og sind

EN BRED VÆRKTØJSKASSE

Få en unik kropsterapeutisk uddannelse

Hos B:A:M Education tilbyder vi en 2-årig tværfaglig kropsterapeutisk uddannelse. Uddannelsen er en personlig udvikling, der gør
dig i stand til at få det bedste frem i dig selv – og i andre. Den introducerer dig til de ultimative værktøjer fra både etablerede og mere alternative behandlingsformer, for som B:A:M kropsterapeut arbejder du tværfagligt og holistisk.

Du får en bred værktøjskasse med metoder hentet fra zoneterapien, psykologien, psykoterapien, fysioterapien og kropsterapien – heriblandt massage, kropsterapeutiske teknikker, pulsering, løsning af låste led, nervesystemet, hjernens funktion og bevægeapparatet.

På uddannelsen vil du lære mange forskellige metoder og teknikker, men den bagvedliggende filosofi er enkel: Hverdagens mange indtryk og oplevelser sætter sig i kroppen. Vi kan ikke adskille vores krop fra vores sind, for det hele hænger sammen – derfor behandler vi holistisk. Vi behandler kroppen som en helhed.

TEORI OG PRAKSIS

Den gode behandler

En god behandler er empatisk, engageret og har et højt fagligt niveau. Derfor forsøger vi at skabe harmoni og balance i dig
– og hjælpe med at finde frem til, hvordan du vil agere som kropsterapeut. Jo større indblik du har i dig selv, jo større forståelse vil du have for din klients behov. Du lærer at adskille dine egne behov fra din klients, så du altid fremstår autentisk, tillidsvækkende og professionel som behandler.

For at blive en dygtig B:A:M kropsterapeut, er det vigtigt, at du
har en stærk teoretisk ballast kombineret med en masse praktisk erfaring. Uddannelsen veksler mellem teori og praktisk, hvor vi i begyndelsen bruger hinanden, men allerede i løbet af det første år på uddannelsen kommer til at arbejde med egne klienter. Det hele foregår naturligvis under kyndig supervision.

De fleste af de behandlingsteknikker, vi underviser i, er optaget med tilhørende teori. Så i stedet for et fysisk kompendium med billeder, viser vi det hele på små film. På uddannelsen får man adgang til mere end 50 videoer med mere end 200 teknikker og værktøjer, som man har adgang til efter endt uddannelse.

Hvem henvender
uddannelsen sig til?

Uddannelsen er til dig, der har lyst til at arbejde med mennesker og gøre en forskel – for dine klienter, men også for dig selv. Den er til dig, der har lyst til at arbejde med kroppen, hjernen, følelserne, mindsettet og alt det, der gemmer sig i en helt almindelig krop. På B:A:M uddannelsen bliver du ikke bare en god behandler, men også en bedre udgave af dig selv.

Uddannelsen er også til dig, der allerede har en sundhedsfaglig eller terapeutisk baggrund eller til dig, der ønsker at skifte karriere og samtidig arbejde med dig selv gennem personlig udvikling.

 

Den er til dig, der gerne vil være den bedste udgave af dig selv og blive bedre til at lytte til det, din krop og dit sind fortæller dig. På den måde står du langt stærkere i dig selv. På uddannelsen vil du lærer redskaber og værktøjer, som du kan bruge resten af dit liv – både personligt og professionelt.

Hvad får du på uddannelsen?

På uddannelsen vægter vi en omfattende værkstøjkasse højt. Vi mener, at det er vigtigt at du får et solidt fundament, som giver dig mulighed for at være en kompetent B:A:M behandler – og behandle både dårlig ryg, nakkeproblemer, ledsmerter, stress, livstilssygdomme og et overbelastet nervesystem. Du får samtidig friheden til at tænke ud af boksen og gå nye veje i din behandling.

En B:A:M kropsterapeut er både en dygtig håndværker og en innovativ behandler i konstant udvikling. Du får også en kæmpe personlig udviklingsrejse, så du lærer dig selv endnu bedre at kende og ikke mindst lære dit mindset at kende. Et mindset som kan betyde alverden for dig selv resten af livet. Herunder kan du se nogle af de punkter, vi har fokus på i den 2-årige B:A:M uddannelse.

MASSAGE

Som B:A:M kropsterapeut behandler du kroppen og får adgang til din klients følelsesliv...

MINDSET

Du får på uddannelsen et intensivt forløb med fokus på dit mindset – ikke mindst når det handler...

FYSIOTERAPI

Du kan få styr på kroppens anatomi, muskler og led og lære at undersøge bevægeapparatets...

SAMTALETEKNIK

Hvordan skaber du tillid og når ind til din klient? Hvordan stiller du de rigtige spørgsmål?...

ZONETERAPI

Fødderne er det fundament, vi står og går på, og du kan behandle alt fra ledsmerter til tarmproblemer...

YOGA

Som B:A:M kropsterapeut er yoga et af dine unikke værktøjer. Du lærer teorien bag den...

MEDITATION

Regelmæssig meditation fremkalder ro og restitution og fører automatisk til bedre kontakt med dybere...

ERNÆRINGSTERAPI

Viden om kost er et af de stærkeste redskaber, som en B:A:M kropsterapeuter rummer...

INDRE LEDERSKAB

Alle har noget i bagagen og en god behandler er nysgerrig på sig selv og sine egne problematikker...

SELVSTÆNDIG

Mange drømmer om at blive selvstændige kropsterapeuter og leve af det. Det kræver dog det...

EN TILLIDSFULD RAMME

Et fagligt retreat som en del af uddannelsen

Vi trækker stikket og tager på retreat. Vi skal væk fra vores travle hverdag og have tid til at mærke os selv sådan for alvor. Hvad sker der i dig, når du faster og ikke får dine sædvanlige stimulanser? Hvad er du bange for? Hvad frygter du? Hvad gør dig ulykkelig? Som behandler skal du kende sig selv for at kunne hjælpe og udvikle andre.

Du skal også have modet til at lære dig selv endnu bedre at kende, når vi skræller lagene mere væk. Vi skaber til gengæld en tillidsfuld ramme, hvor du kan faste under trygge og kontrollerede forhold. Og hvor vi tager ordentligt vare på de ting, der måske måtte dukke op.

Udtalelser fra kursister

Herunder kan du få inspirerende udtalelser fra andre, der har taget den
kropsterapeutiske uddannelse hos B:A:M Education.

ANDERS MØLGAARD MOSE
ANYA TARA MØLLER STOFFREGEN
MERETHE PALSGÅRD
DARINA STANCHEVA
KAMMILLE FLOOR
MARTIN LOHMANN
FIND IND TIL KERNEN

Et fokus på nervesystemet

På uddannelsen har vi et vigtigt fokus på nervesystemet, da det er en væsentlig del af at være kropsterapeut – og en måde, der gør det lettere at finde ind til kernen af problemstillingen. Jo længere tid, man har været udfordret, enten fysisk eller psykisk, desto mere vil nervesystemet være i kamp og flugt-tilstand – fremfor ro og hvile.

Når man bliver uddannet B:A:M kropsterapeut bliver man udlært i nervesystemets mekanismer. Ved hjælp af dette er det lettere at lokalisere – og derefter afhjælpe – smerten hos klienten.

TROEN PÅ DIG SELV

Vores online mindset forløb
– på 8 uger

Udover den 2-årige kropsterapeutiske uddannelse får du et 8 ugers onlineforløb, der har til formål at styrke mindsettet. Her arbejder vi med de overbevisninger og programmeringer, som de fleste af os har med fra barndommen. Det er en kunst at kende sit eget personlige mindset – og udfordre det. Også som B:A:M kropsterapeut. I onlineforløbet vil du blive klogere på det underbevidste sind og samtidig forstå, hvor overbevisningerne kommer fra – og ikke mindst få værktøjer til at ændre dem.

Du vil også få mulighed for at styrke dit personlige selvværd og din selvtillid samt arbejde med troen på dig selv. Er man bevidst om sig selv og sine handlemønster, er det lettere at ændre vaner. Alle moduler er optaget, så kursisterne har adgang til materialet og kan bruge det igen og igen efter ønske.

Priser, datoer & info

Datoer for uddannelses start på B:A:M Education
HVORNÅR STARTER
UDDANNELSEN?

Næste hold starter d. 6. februar 2025 i København.

Download datoerne for 2025-2026 holdet i København

HVOR FOREGÅR
UDDANNELSEN?

København: Nordic Health House på Hejrevej 30, 2400 København NV

Aarhus: Business United på Mosevej 20B, 8240 Risskov

PRIS FOR
UDDANNELSEN

Den samlede pris for den 2-årige uddannelse er fra 148.500 kr., og du kan betale beløbet på flere måder (se nedenstående forskellige betalingsmuligheder)

GENEREL
INFO

Uddannelsen tager 2 år og er fordelt på 45-50 dage om året – torsdag, fredag (kl. 09.00-15.45) og lørdag (kl. 09.00-15.00) ca. hver 3. uge

Der kan være undervisning på helligdage – uge 7, påsken, juli og uge 42 er undtaget.

Betalingsmuligheder

Hos B:A:M Education har vi tre forskellige betalingsmuligheder – alt efter, hvad der passer til dig og din økonomi.
Nedenstående finder du et overblik over de forskellige muligheder – er du tvivl, så kontakt os endelig.

HELE BELØBET PÅ ÉN GANG

148.500 kr.

  • 10.000 kr. indmeldelsesgebyr
  • Resterende beløb betales 40 dage inden uddannelsesstart (138.500 kr.)
  • Du sparer 10 %

SPAR

10%

BELØBET HVER HALVE ÅR

35-45.000 kr.

  • 10.000 kr. i indmeldelsesgebyr
  • Resterende beløb delt ud på fire semestre

1. semester / 45.000 kr.
2. semester / 40.000 kr.
3. semester / 35.000 kr.
4. semester / 35.000 kr.

FAST MÅNEDLIG YDELSE

8.000 kr.

  • 10.000 kr. indmeldelsesgebyr
  • Resterende beløb delt ud på
    21 måneder / 8.000 kr. pr. måned

DAKOBE godkendt

En 2-årig B:A:M kropsterapeut-uddannelse er en DAKOBE godkendt uddannelse.

DAKOBE arbejder aktivt for at sikre faglighed og kvalitet. Derfor har DAKOBEs skoleudvalg forud for forhåndsgodkendelsen gennemgået, indhold, timer, eksamen, underviser-uddannelse og undervisers erfaring.

Derfor er DAKOBE et kvalitetsstempel og din garanti for uddannelsen.

Læs mere om DAKOBE her: https://dakobe.dk/skoler-og- uddannelser/godkendte-uddannelser-kurser/

Har vi vækket din interesse?

Er du nysgerrig på at vide mere om den kropsterapeutiske uddannelse hos B:A:M Education? Så kan du under fanerne: B:A:M Kropsterapi, Uddannelsen og Kurser læse meget mere. Her finder du blandt andet en masse viden om B:A:M kropsterapi, om uddannelsen, overbygningskurser, priser og datoer.

har du spørgsmål eller brug for yderligere information?
0 of 350