Tværfaglighed gør B:A:M Education til noget særligt

FØRENDE EKSPERTER

Hvem bliver mine undervisere?

På uddannelsen har vi allieret os med nogle af landets førende eksperter og undervisere inden for bl.a. psykologi, ernæringsterapi, yoga, meditation, zoneterapi, fysioterapi.

På overbygningskurserne er der tilknyttet en bestemt underviser – du kan se hvilken under det specifikke kursus.

Partnere og B:A:M undervisere

Jesper Brandis

Partner & B:A:M kropsterapeut

Jesper har siden 2003 hjulpet klienter med forskellige udfordringer – lige fra piskesmæld til problematikker som leddegigt, allergier og stress. Han har stor erfaring med at behandle mennesker, der er i gang med en udviklingsproces eller som skal præstere på højt niveau. Jesper har mere end 20.000 behandlinger bag sig og et væld af erfaring.

SØREN BORRE MØLLER

Partner, B:A:M kropsterapeut, psykoterapeut og ingeniør

Søren store interesse for kroppen startede med studiet til ingeniør inden for biokemi og ernæring. Den praktiske dimension kom på som kropsterapeut i 2003 og Søren har siden uddannet sig til psykoterapeut med fokus på hvordan vores overbevisninger og tanker også har et kropsligt udtryk.

KAMILLE FLOOR

Partner, B:A:M kropsterapeut og fysioterapeut

Kamille siden 2005 arbejdet som fysioterapeut og er uddannet B:A:M kropsterapeut fra allerførste hold. Hun er uddannet stifindercoach, akupunktør og underviser i kropsterapeutisk pilates. Kamille bygger bro mellem det naturvidenskabelige og det alternative, som behandler og underviser. Hendes mål er at være katalysator for forståelse, indsigt og meningsfuld forandring.

MARTIN BONDE MOGENSEN

Partner grundlægger, B:A:M kropsterapeut og ernæringsekspert

Martin har erfaring med over 30.000 kropsbehandlinger, hvor hans passion ligger i at helbrede krop og sind. Han har arbejdet med kropsterapi siden 1997 og har erfaring med en kombination af træning og terapi, er uddannet yogalærer og har faciliteret mere end 100 sundhedsretreats siden 2010. Martin er desuden forfatter til flere bestseller-bøger og har mere end 250 foredrag i bagagen.

NOMI MONTSERRAT JUNNAASBORG

Partner, instruktør i meditation og mindfulness

I mere end 15 år har Nomi fordybet sig i meditation og mindfulness gennem egen meditationspraksis, længerevarende retreats og en bred vifte af uddannelser og kurser indenfor meditation. Underviser i København og Aarhus.

B:A:M undervisere

Sonayia Norlin

B:A:M Kropsterapeut, trænings- og yoga instruktør

Sonayia blev færdiguddannet som kropsterapeut ved Body-SDS i 2003 og tog yogalærer uddannelsen hos Hamsa i 2012. Hun har behandlet og undervist siden 2003. Sonayia er underviser i Aarhus.

Rikke Hansen

B:A:M Kropsterapeut og Manuvision træner

Rikke er yoga- og meditations-lærer samt stifter af Kropsterapeutisk yoga og yogalæreruddannelse. Hun er Spirituel vejleder til forståelse af livet gennem kroppen samt doula. Er faste-vejleder, uddannet ved Manuvison og har lavet mere end 20 Ayurveda retreat i Indien. Rikke er underviser i København.

Magnus Løvendahl

B:A:M Kropsterapeut og TFT

Magnus er uddannet B:A:M kropsterapeut, B:A:M træner, Tankefeltterapeut (TFT) og Ayurvedisk behandler. Han har siden 2016 givet 1000 behandlinger om året i sin klink og hos virksomheder i Danmark og i udlandet. Magnus stortrives når han hjælper mennesker med at skabe varige forandringer i livet og er en del af underviserteamet i København.

Kit Bastholm

B:A:M Kropsterapeut, Mindfuldness og NLP practitioner

Kit er uddannet hos B:A:M Education. Kit er underviser i København.

Eksterne B:A:M undervisere

Simon Krohn

Yogaunderviser

Simon er en af Danmarks førende og inspirerende yogaundervisere. Han har undervist i yoga og meditation i mere end 20 år og var den første i Danmark, der blev certificeret på højeste niveau af den internationale organisation Yoga Alliance. Underviser i København.

Nanna Wagner

Yogaunderviser

Nanna har siden 2007 mere end 10.000 timers uddannelse og undervisning bag sig. Hun har undervist et utal af kursister i ind- og udland og formår at formidle yogaen på en måde, hvor yogaen mærkes, opleves og integreres. Underviser i Aarhus.

Nanna Ewald Stigel

Ernæringsterapeut

Baseret på den nyeste viden om ernæringsterapi underviser Nanna i, hvordan man rydder op i kroppens ubalancer og spiser sig rask. Hun har speciale i hormonelle ubalancer, fertilitet, graviditet og spiseforstyrrelser – og er forfatter til bogen Bliv Gravid. Underviser i København og Aarhus.

Anette Gammelgaard

Zoneterapeut

Anette har mere end 30 års erfaring i zoneterapi med egen klinik. Hun står desuden bag zoneterapeutskolen Aros og har været skoleleder på både Logos zoneterapeutskolen og Dansk Institut for Zoneterapi. Underviser i København og Aarhus.

René Overgaard

Fysioterapeut & osteopat

René er uddannet osteopat fra Internationale Academy of Osteopathy i 2012 og har haft fokus på efteruddannelse inden for manuel terapi, hvor han de seneste år har afholdt kurser i blandt andet korrekt vejrtrækning. Underviser i København og Aarhus.

Charlotte Norby

Psykolog & underviser i mindfulness

Charlotte er stifinder og underviser i mindfulness, som hun selv har praktiseret i 25 år. Hun har en bred vifte af efteruddannelser bag sig – og er velfunderet i mange terapeutiske retninger. Underviser i København og Aarhus.

Har vi vækket din interesse?

Er du nysgerrig på at vide mere om den kropsterapeutiske uddannelse hos B:A:M Education? Så kan du under fanerne: B:A:M Kropsterapi, Uddannelsen og Kurser læse meget mere. Her finder du blandt andet en masse viden om B:A:M kropsterapi, om uddannelsen, overbygningskurser, priser og datoer.

har du spørgsmål eller brug for yderligere information?
0 of 350