HVORDAN TRAUMER SÆTTER SINE SPOR I KROPPEN

Når vi taler traumer tænker vi ofte på sårene efter voldsomme eller dramatiske situationer. Men sådan er det langt fra altid.

Når vi gentagne gange står i en situation, hvor vi oplever at vi må tilsidesætte vores autentiske selvudtryk for at beholde en vis nærhed og kontakt til vores nærmeste, dannes kimen til et traume. På denne måde er et traume ikke nødvendigvis resultatet af en traumatisk oplevelse, men i lige så høj grad vores forsøg på at håndtere besværlige situationer, hvor vi ikke oplever at blive set og mødt.

traumer og kroppen

På dette kursus får du

Temaerne bag et traume er ofte krænkelse af retten til selvhævdelse - ofte i form af undertrykkelse af vilje og vrede, egne behov eller trygheden i at være i egen krop. Dette vil altid også have et kropsligt udtryk. På dette kursus vil vi belyse forskellige traumers tag i kroppen og undersøge hvordan vi kan hjælpe klienten til et mere autentisk udtryk - lidt friere af traumets åg.

Kurset henvender sig til behandlere der tager udgangspunkt i kroppen, særligt kropsterapeuter, massører og fysioterapeuter.

Praktisk info

LEKTIONER

Dette kursus svarer til 8 lektioners efteruddannelse

DATOER

Kurser i København: 26. oktober 2024

PRIS

Prisen for kurset Traumer og kroppen er 1.495 kr.

lokation

Kurser i Århus: Mosevej 20B, 8240 Risskov
Kurser i København: Studiestræde 14A, 1455 København K

Hvem bliver min underviser?

Jesper Brandis

Jesper Brandis underviser i København. Han er kropsterapeut og partner i B:A:M Education og underviser i kurset ‘Traumer og kroppen’. Han har stor erfaring med at behandle mennesker, der er i gang med en udviklingsproces eller som skal præstere på højt niveau.

SØREN BORRE MØLLER

Søren Borre Møller underviser i Århus. Han er kropsterapeut og partner i B:A:M Education og underviser i kurset ‘Traumer og kroppen’. Søren store interesse for kroppen startede med studiet til ingeniør inden for biokemi og ernæring. Den praktiske dimension kom på som kropsterapeut i 2003 og Søren har siden uddannet sig til psykoterapeut med fokus på hvordan vores overbevisninger og tanker også har et kropsligt udtryk.

Har vi vækket din interesse?

Er du nysgerrig på at vide mere om den kropsterapeutiske uddannelse hos B:A:M Education? Så kan du under fanerne: B:A:M Kropsterapi, Uddannelsen og Kurser læse meget mere. Her finder du blandt andet en masse viden om B:A:M kropsterapi, om uddannelsen, overbygningskurser, priser og datoer.

ØNSKER DU AT MODTAGE
SPÆNDENDE NYHEDER FRA OS?

Så kan du med glæde tilmelde dig B:A:M Educations nyhedsbrev her.