”Ledfrigørelse i nakke og ryg kan være prikken over i’et i en allerede god behandling, da nervesystemet hermed bliver nulstillet”

jesper brandis,
PARTNER & UNDERVISER
ET KOMPLET KURSUS

Dette kursus er for dig, som allerede bruger ledfrigørelse og ledmobilisering, og som ønsker at blive endnu dygtigere, både teoretisk og praktisk.

På ryg og nakkel level 2 dykker vi endnu længere ind i din talentkerne, og hvordan du får integreret teknikkerne bedst muligt, så de passer bedst til dig.
Dette er nemlig afgørende for, om du får større succes med den type teknikker. 

Ryg og nakke kursus Level 2

På dette kursus får du

  • Undervisning i MET (Muscle Energy Technic), som neurologisk kan give effekt til klienter, som ikke har gavn af ledfrigørelse.
  • Udvikling så du bliver endnu mere præcis i din nakke- og rygfrigørelse samt teknikker til at kunne løsne endnu dybere.
  • Større evne til at koble teorien sammen med klientsymptomer.
  • Udvidet din værktøjskasse så du kan tilpasse teknikker specifikt til den klient som kommer ind af døren.
  • Adgang til et Facebook community, så du kan få sparring af dine kollegaer og undervisere, når kurset er forbi.

Praktisk info

LEKTIONER

På dette kursus får du, hvad der svarer til 16 lektioners efteruddannelse, hvilket giver dig en bred vifte af viden indenfor både nakke og ryg.

DATOER

Kurser i Århus: 13. - 14. september 2024
Kurser i København: 16. - 17. november 2024

PRIS

Prisen for et 2-dages nakke & ryg kursus er 2.995 kr.

lokation

Kurser i Århus: Mosevej 20B, 8240 Risskov
Kurser i København: Studiestræde 14A, 1455 København K

Hvem bliver min underviser?

Jesper Brandis

Jesper Brandis underviser i København. Han er kropsterapeut og partner i B:A:M Education og underviser i kurset ‘Ryg & Nakke’. Han har stor erfaring med at behandle mennesker, der er i gang med en udviklingsproces eller som skal præstere på højt niveau.

SØREN BORRE MØLLER

Søren Borre Møller underviser i Århus. Han er kropsterapeut og partner i B:A:M Education og underviser i kurset ‘Ryg & Nakke’. Søren store interesse for kroppen startede med studiet til ingeniør inden for biokemi og ernæring. Den praktiske dimension kom på som kropsterapeut i 2003 og Søren har siden uddannet sig til psykoterapeut med fokus på hvordan vores overbevisninger og tanker også har et kropsligt udtryk.

Har vi vækket din interesse?

Er du nysgerrig på at vide mere om den kropsterapeutiske uddannelse hos B:A:M Education? Så kan du under fanerne: B:A:M Kropsterapi, Uddannelsen og Kurser læse meget mere. Her finder du blandt andet en masse viden om B:A:M kropsterapi, om uddannelsen, overbygningskurser, priser og datoer.

ØNSKER DU AT MODTAGE
SPÆNDENDE NYHEDER FRA OS?

Så kan du med glæde tilmelde dig B:A:M Educations nyhedsbrev her.