Ryg og nakke kursus Level 1

”Ledfrigørelse i nakke og ryg kan være prikken over i’et i en allerede god behandling, da nervesystemet hermed bliver nulstillet”

jesper brandis,
PARTNER & UNDERVISER
ET KOMPLET KURSUS

På dette kursus lærer du alt, hvad du behøver for at komme i gang med ledfrigørelse af ryg og nakke.

Du lærer, hvordan du kan komme i gang med at bruge ledfrigørelse og ledmobilisering på en sikker og tryg måde - både for dig og din klient. Du lærer de nødvendige sikkerhedstest og røde flag omkring sikkerheden for din klient. Men du lærer i den grad også en masse om dine egne tilgange og overbevisninger i forhold til at udføre teknikkerne.

Jesper Brandis eller Søren Møller, som er dine undervisere på dette kursus, har mange års erfaring i at undervise elever i netop denne fine disciplin. De ved, at det handler både om en teknik, men også om hvordan du har det med at udføre teknikkerne, så du føler tryghed i arbejdet med dine klienter. 

Ryg og nakke kursus Level 1

På dette kursus får du

  • Undervisning i sikkerhedsteknikker til ryg og nakke samt tilhørende teori.
  • Hvornår giver det god mening at tage teknikkerne i brug og hvornår det ikke gør.
  • Forståelse for din egen og dine klienters tryghed.
  • Hvad skal der til for det bliver en succes i forhold til at hjælpe dine klienter.
  • Effektive teknikker til nakken og ryggen, som vil øge dit behandlingsniveau markant.
  • Dyb forståelse af hele rygsøjlens sammenhæng, og hvordan kroppen kompenserer.

Praktisk info

LEKTIONER

På dette kursus får du, hvad der svarer til 16 lektioners efteruddannelse, hvilket giver dig en bred vifte af viden indenfor både nakke og ryg.

DATOER

Kurser i København: 19. - 20. oktober 2024

PRIS

Prisen for et 2-dages Nakke & ryg kursus er 2.995 kr.

lokation

Kurser i Århus: Mosevej 20B, 8240 Risskov
Kurser i København: Studiestræde 14A, 1455 København K

Hvem bliver min underviser?

Jesper Brandis

Jesper Brandis underviser i København. Han er kropsterapeut og partner i B:A:M Education og underviser i kurset ‘Ryg & Nakke’. Han har stor erfaring med at behandle mennesker, der er i gang med en udviklingsproces eller som skal præstere på højt niveau.

SØREN BORRE MØLLER

Søren Borre Møller underviser i Århus. Han er kropsterapeut og partner i B:A:M Education og underviser i kurset ‘Ryg & Nakke’. Søren store interesse for kroppen startede med studiet til ingeniør inden for biokemi og ernæring. Den praktiske dimension kom på som kropsterapeut i 2003 og Søren har siden uddannet sig til psykoterapeut med fokus på hvordan vores overbevisninger og tanker også har et kropsligt udtryk.

Har vi vækket din interesse?

Er du nysgerrig på at vide mere om den kropsterapeutiske uddannelse hos B:A:M Education? Så kan du under fanerne: B:A:M Kropsterapi, Uddannelsen og Kurser læse meget mere. Her finder du blandt andet en masse viden om B:A:M kropsterapi, om uddannelsen, overbygningskurser, priser og datoer.

ØNSKER DU AT MODTAGE
SPÆNDENDE NYHEDER FRA OS?

Så kan du med glæde tilmelde dig B:A:M Educations nyhedsbrev her.