SÆT VEJRTRÆKNINGEN FRI

Kender du det, at uanset dine gode intentioner, guidning af åndedrættet samt arbejde med kroppen, så har din klient stadig en kontrolleret vejrtrækning? Intet ser ud til at have nogen effekt.

Denne situation har de fleste kropsterapeuter stået i. Hvis man har en bedre forståelse for sammenhængen mellem nervesystemet og vores kropslige forsvarsmekanismer, mod oplevelser som er er farlige eller blot tror kunne være farlige, har vi en mulighed for at bringe dét som forgår i klientens ubevidste over til det bevidste, og først dér kan klienten for alvor arbejde med sig selv.

Kursus i åndedrættet

På dette kursus får du

Vi vil belyse nogle af de overbevisninger som kan ligge bag den subtile kontrol, som vi tit ser hos klienter, og gennemgå veje til at opløse kontrollen. Det er fx gennem sammenhængen mellem følelser og vejrtrækning, nervesystem og overbevisninger samt kontrol og forudsætninger for at turde slippe lidt af kontrollen. Dette vil vi bringe i spil ved briksen

Kurset i åndedrættet henvender sig til kropsterapeuter, massører, fysioterapeuter eller andre behandlere for hvem vejrtrækningen har en betydningen for behandlingen.

Praktisk info

LEKTIONER

Dette kursus svarer til 8 lektioners efteruddannelse

DATOER

Kurser i Århus: 13. august 2024
Kurser i København: 14. september 2024

PRIS

Prisen for et-dag kursus i åndedrættet er 1.495 kr.

lokation

Kurser i Århus: Mosevej 20B, 8240 Risskov
Kurser i København: Studiestræde 14A, 1455 København K

Hvem bliver min underviser?

Jesper Brandis

Jesper Brandis underviser i København. Han er kropsterapeut og partner i B:A:M Education og underviser i kurset ‘Åndedræt’. Han har stor erfaring med at behandle mennesker, der er i gang med en udviklingsproces eller som skal præstere på højt niveau.

SØREN BORRE MØLLER

Søren Borre Møller underviser i Århus. Han er kropsterapeut og partner i B:A:M Education og underviser i kurset ‘Åndedræt’. Søren store interesse for kroppen startede med studiet til ingeniør inden for biokemi og ernæring. Den praktiske dimension kom på som kropsterapeut i 2003 og Søren har siden uddannet sig til psykoterapeut med fokus på hvordan vores overbevisninger og tanker også har et kropsligt udtryk.

Har vi vækket din interesse?

Er du nysgerrig på at vide mere om den kropsterapeutiske uddannelse hos B:A:M Education? Så kan du under fanerne: B:A:M Kropsterapi, Uddannelsen og Kurser læse meget mere. Her finder du blandt andet en masse viden om B:A:M kropsterapi, om uddannelsen, overbygningskurser, priser og datoer.

ØNSKER DU AT MODTAGE
SPÆNDENDE NYHEDER FRA OS?

Så kan du med glæde tilmelde dig B:A:M Educations nyhedsbrev her.